string(5) "MErge" Apisan Forte 400g x 12 buc
  • Pret redus
TRANSPORT GRATUIT

Apisan Forte 400g x 12 buc

1.224 Lei 930 Lei
cu TVA

Ce este Apisan Forte?

Stiinta moderna a descoperit puterea produselor apicole, acestea reprezentand o sursa de medicina naturala. Studiile arata ca produsele apicole pot ajuta la gestionarea diferitelor afectiuni cronice sau acute precum cancer, Alzheimer, HPV, screloza multipla sau a artritei. 

Produsul Apisan Forte este si el considerat un produs apicol 100% natural, ce nu prezinta prelucrare termica, fiind bogat in miere, vitamine liposolubile si hidrosolubile, polen, aminoacizi esentiali, enzime si substante antioxidante, ce au capacitatea de a actiona in mod benefic la nivelul organismului uman. 

Apisan Forte este un supliment apicol ce a fost avizat de catre Ministerul Sanatatii si Institutului de sanatate publica Bucuresti si patentat de Ing. Bogdan Victor, membru al Societatii Romane de Apiterapie. 

Suplimentul Apisan Forte se recomanda a fi utilizat in numeroase afectiuni, precum:

- diferite tipuri de cancer;
- stari depresive;
- in cazul persoanelor ce sufera de boala Hodgkin si Non-Hodgkin;
- afectiuni ale plamanilor;
- stari de anemie si epilepsie;
- afectiuni cardiace;
- degenerscente maculare;
- ulcere si gastrite;
- poate ajuta in cazurile de constipatie cronica;
- afectiuni reumatice;
- psihoza discordanta. 

Produsul Apisan Forte poate contribui la ameliorarea afectiunilor de mai sus, oferind astfel proprietati antioxidante, antiinflamatorii si antibacteriene, in acest mod sustinand o buna functionare a intregului dumneavoastra organism. 

Apisan Forte a fost realizat pe baza unui brevet de inventie cu numarul 120683-2006 a Ing. Bogdan Victor, ce a fost medaliat cu aur la Bucuresti, Geneva si Bruxelles. 

Mod de utilizare al produsului Apisan Forte. 

Se recomanda consumul suplimentului Apisan Forte in functie de varsta si afectiunea dvs. astfel:
- copii cu varsta intre 3-8 ani: o lingurita/zi;
- copii cu varsta intre 8-12: 2 lingurita/zi;
- persoanelor peste 12 ani: o lingura/zi;
- administrare preventiva si pentru intarirea sistemului imunitar: 1 lingurita/zi pentru 6 luni;
- cancer, tumori, ciroza, adenoame, Alzheimer, Parkinson, virusi, reumatism, infectii sau guta: 2 linguri/zi pentru 6 luni, 1 lingura dimineata inainte de masa si o lingura seara sau la pranz;
- afectiuni cardiace, miopie, depresie, hepatita, afectiuni dermatologice, de prostata, glaucom, pareze, anemie: 2 linguri/zi pentru 2 luni, 1 lingura dimineata inainte de masa si o lingura la pranz sau seara. Dupa cele 2 luni se va administra 1 lingura/zi, de preferat dimineata pentru 4 luni;
- pentru sportivi: 3 linguri/zi. Prima lingura (dimineata) se tine sub limba pana ce aceasta se absoarbe, restul se vor consuma ca desert dupa servirea meselor. 

Daca administrati 1 lingura pe zi = 35 grame - un borcan Apisan Forte de 400 gr va ajunge pentru administrare aproximativ 11 zile iar baxul de 12 borcane Apisan 400 gr va ajunge pentru  4 luni jumatate

Daca administrati 2 linguri pe zi = 70 grame - un borcan Apisan Forte de 400 gr va ajunge pentru administrare aproximativ 6 zile  iar baxul de 12 borcane va ajunge pentru  2 luni jumatate

APIS07391897672508
Fara comentarii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.