Plata:

Plata comenzilor efectuate pe site-ul nostru apisanforte.com se va efectua la receptia coletului, ramburs. 

Daca doriti plata in avans, va rugam sa comunicati acest aspect reprezentatntului nostru, in momentul in care veti fi contactat pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor pentru livrarea coletului dumneavoastra.

Livrare:

Produsele comandate se livreaza prin firma de curierat rapid agreata de Producator/Importator, in termen de 1- 4 zile lucratoare.

Costurile de transport sunt intre 15 si 26 lei oriunde in tara, in functie de fiecare depozit, pentru comenzile ce nu indeplinesc conditia de comanda minima pentru Transport Gratuit oferita de Producator/Importator.

Unele dintre firmele agreate de Producator/Importator pot percepe taxa suplimentara pentru colete ce depasesc 1 kg. In cazul in care valoarea costului de transport este mai mare de 15 lei, pentru comenzile ce nu indeplinesc conditia de comanda minima pentru Transport Gratuit, reprezentantul apisanforte.com va va informa, in momentul confirmarii comenzii care este valoarea transportului.

Livrarea comenzii dumneavoastra se face intre orele 9 - 17. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa ne indicati ca adresa de livrare adresa de la birou pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Pentru orice fel de informatii suplimentare aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site sau prin formularul de contact! Va vom raspunde cu placere la toate intrebarile in cel mai scurt timp posibil.

Product added to wishlist
Product added to compare.